يکشنبه 2 مهر 1396 - 4 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 24
تاریخ انتشار : 22 شهریور 1394 14:15

طرح حکمت (ویژه نیروهای مسلح)

فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی با همکاری دفتر طرح حکمت ستاد کل نیروهای مسلح و انستیتو ایز ایران این طرح را در حال اجرا دارد.

((طرح حکمت ویژه خانواده کارکنان، بازنشستگان و مستمری بگیران نیروهای مسلح است.))

فروشگاه اينترنتی مرکز نشر دانشگاهی با همکاری ستاد کل نيروهای مسلح و انستيتو ايزايران اين طرح را اجرا مي كند.
براي خريد كتاب هيچ محدوديتي وجود ندارد، اما حداقل مبلغ سفارش بايد 48000 تومان باشد تا كاربر بتواند از خدمات پرداخت اقساط 6 ماهة حكمت كارت استفاده كند.

روش پرداخت با حكمت كارت

برای خريد از فروشگاه اينترنتی مرکز نشر دانشگاهی كاربر با افزودن کتاب هاي مورد نظر به سبد خريد، سفارش خود را ثبت  و نوع پرداخت را طرح حکمت انتخاب و سفارش را تأييد نهايي مي كند. در اين مرحله، كاربر وارد سايت ايزی بوک می شود. حال بايد اطلاعات خود (آدرس ايميل، کد ملی، تلفن تماس، آدرس، کدپستی، شمارة حکمت کارت و شمارة بيمه) را دقيق و كامل وارد كند. حداكثر تا 24 ساعت بعد از زمان ثبت، كاربر از وضعيت سفارش خود از طريق پيامک مطلع مي شود.
پس از بررسی درستي اطلاعات و اعتبار حکمت کارت كاربر، سفارش ها ارسال خواهد شد.