آخرين فرصت براي ثبت‌نام و اصلاح مدارك ناشران دانشگاهي

به گزارش خبرگزاری ایبنا مسوول ستاد دانشگاهي بيست و چهارمين دوره نمايشگاه كتاب تهران از آغاز مرحله دوم ثبت‌نام ناشران دانشگاهي خبر داد و گفت: در اين مرحله ناشراني كه ثبت‌نام نشده يا مداركشان ناقص ارايه شده، مي‌توانند به انجمن ناشران كتاب دانشگاهي مراجعه كنند.

دكتر علي‌اكبر تورانيان در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)‌ گفت: 422 ناشر در مرحله اول براي حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران ثبت‌نام كرده و بيش از 15 ناشر نيز درخواست حضور داده‌ و مداركشان تكميل نشده است.

وي در ادامه افزود: ناشراني كه در انجمن ناشران كتاب دانشگاهي پرونده مشروط و ناقص تشكيل داده‌اند، از چهارم تا چهاردهم اسفندماه فرصت تكميل پرونده دارند. نواقص پرونده ناشران با تمديد پروانه نشر، حدنصاب تعداد عناوين و كتاب‌هاي چاپ نخست در نمايشگاه رفع مي‌شود.

تورانيان با تاكيد براينكه فراخوان تكميل پرونده ناشران مشروط ثبت‌نام كننده در نمايشگاه به آنها ابلاغ شده است، اظهار داشت: اكنون مشغول دريافت اطلاعات كتاب‌ها و وضعيت ناشران ثبت‌نام كننده به منظور اطلاع‌رساني و بارگذاري روي سايت انجمن ناشران كتاب دانشگاهي هستيم.

مسوول ستاد بخش دانشگاهي نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران در ادامه يكي از معضلات اين نمايشگاه را مشخص نبودن وضعيت استفاده از پاركينگ‌ها براي ناشران دانست و افزود: در جلساتي كه با حضور ناشران، ‌مسوولان نمايشگاه كتاب و معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي‌شود، بايد اين مسايل طرح شود تا ناشران با فراغ خاطر بيشتري به فعاليت‌هاي خود بپردازند.

آخرين مهلت ثبت‌نام ناشران براي حضور در بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران چهارم تا چهاردهم اسفندماه خواهد بود.