به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز نشر دانشگاهی، دکتر حسن سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی در نشست امضای این تفاهم نامه، مشارکت و همکاری مرکز نشر با دانشگاه ها و پژوهشکدهها را باعث ایجاد ثمرات مثبت و خیر برای جامعه علمی کشور و حوزه علم عنوان کرد .
دکتر سودمند افشار با قدردانی از پژوهشکده بیمه برای برنامهریزی و برگزاری این نشست، آمادگی کامل مرکز را برای همکاری با پژوهشکده بیمه اعلام و ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهمنامه آثار مثبتی در ارتقای عملکرد دو مجموعه داشته باشد. ایشان تولید کتابهای درسی دانشگاهی و تولید آثار فاخر را از اهم فعالیتهای مرکز برشمردند و با اشاره به فعالیت گروههای پژوهشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و محیط زیست، پزشکی و بهداشت، و گروه بین رشتهای در مرکز نشر تصریح کرد؛ این گروههای پژوهشی در واقع بازوان توانمند مرکز نشر دانشگاهی به شمار میآیند که اساتید برتر دانشگاههای کشور در این گروهها حضور دارند و به طور مستمر جلساتی را برای بررسی و داوری آثار دریافتی برگزار میکنند.
دکتر سودمند افشار با اشاره به توصیه مقام والای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر زلفیگل در ارتباط با دانشگاهها، پژوهشگاهها و پژوهشکدهها اعلام کرد، در طی یک سال گذشته مرکز نشر دانشگاهی بیش از ۱۲ تفاهمنامه منعقد کرده است تا از ظرفیت این مراکز به نحو مؤثرتری استفاده شود. دکتر حسن سودمند با اشاره به تأسیس «پژوهشکده ویرایش نشر» در آینده نزدیک خبر دادند که این فعالیت (دورهها و کارگاههای آموزشی مرتبط با حوزه نشر و ویراستاری و ….) نیز میتواند مورد بهرهبرداری پژوهشکده بیمه قرار گیرد. همچنین مرکز نشر دانشگاهی با عضویت در کمیسیون نشر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انجمن زبان انگلیسی کشور، میتواند با پژوهشکده بیمه در زمینه ثبت نشریات جدید، بینالمللیسازی نشریهها و طراحی آزمون استاندارد انگلیسی همکاری داشته باشد. اولین اقدام در این نشست دستور تأسیس و راهاندازی کمیته بیمه در گروه پژوهشی علوم انسانی مرکز نشر دانشگاهی و انتخاب اعضای آن با مشورت پژوهشکده بیمه بود که دستور آن را دکتر سودمند افشار صادر کردند.
رئیس پژوهشکده بیمه جناب آقای دکتر محمدمهدی عسکری در نشست امضای این تفاهمنامه با ابراز خرسندی از حضور ریاست محترم و معاون پژوهشی و مدیران مرکز نشر دانشگاهی در پژوهشکده بیمه و حضور دانشمند و پژوهشگر برتر کشور در مسند ریاست مرکز نشر دانشگاهی را به فال نیک گرفت و خاطرنشان کرد، مرکز نشر دانشگاهی با بیش از ۴۰ سال سابقه فعالیت، از ثمرات انقلاب اسلامی محسوب میشود. ایشان با اشاره به رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تأسیس گروههای پژوهشی بین رشتهای، و حضور جناب آقای دکتر زلفیگل بر مسند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از افتخارات دولت سیزدهم برشمرد و خاطرنشان کرد، گروه فناوریهای نوین پژوهشکده بیمه در چند ماه اخیر موفق به کسب موافقت قطعی وزارت علوم شده و به سبب پیشرفتهای شگرفی که در حوزۀ بیمه دنیا در حال وقوع است در زمره نیازهای ضروری صنعت بیمه و دستاوردی ارزشمند محسوب میگردد. ایشان با اشاره به برگزاری سیامین همایش ملی و یازدهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه با حضور بیش از ۲۰ نفر از صاحبنظران برجسته حوزه بیمه، مالی اسلامی و تکافل از پنج کشور مالزی، اندونزی، ترکیه، انگلستان و پاکستان، تصریح کرد، پژوهشکده بیمه در حال حاضر ارتباط نزدیکی با کشورهای فعال در حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی دنیا دارد و با استفاده از کلیه ظرفیتهای خود در برگزاری مشترک سلسله نشستهای بینالمللی با مرکز نشر دانشگاهی همکاری خواهد داشت.
گفتنی است این تفاهم نامه در 10 ماده و 30 بند با عناوینی چون همکاریهای مشترک در زمینه تدوین و تألیف کتب درسی و کمک درسی در رشته های مورد نیاز و مرتبط، همکاری در راستای اولویتهای پنجگانه وزارت علوم، هدایت و حمایت از پایاننامههای تحصیلی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای مأموریتهای آموزشی و پژوهش طرفین و غیره به امضا رسید.