اخبار مرکز

برپايي هجدهمين نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي در اواخر آذر ماه

به گزارش خبرگزاری ایبنا، مدير عامل شركت صنوف توليدي و خدمات فنی از برگزاری «هجدهمين نمايشگاه بين‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران» از تاريخ 28 آذر تا ابتداي دي ماه سال 1390 خبر داد. فراخوان ثبت‌نام و حضور در نمايشگاه چاپ و بسته‌بندی دبی  اوايل ارديبهشت ماه سال جاري اعلام خواهد شد.

_x000D_

حسين ميرمير در گفت‌وگو با خبرگزاری كتاب ايران (ايبنا)، اظهار داشت: پيش از اين قرار بود اين نمايشگاه اواسط آبان ماه برگزار شود كه به دليل همزمانی با نمايشگاه برق به زمان ديگری موكول شد.

وی ادامه داد: سال گذشته اين نمايشگاه در شهريور ماه برگزار شد و به دليل همزماني با نمايشگاه چاپ و بسته‌بندی تركيه و دبی با مشكلاتی برای شركت‌كنندگان همراه بود.

ميرمير با بيان اين كه تغيير زمان برگزاری نمايشگاه به درخواست اهالي صنعت چاپ كشور و نيز شركت‌كنندگان انجام شده است، گفت: اين تقارن زماني موجب نارضايتی شركت‌كنندگان ايراني و خارجی شده بود، زيرا آنها نمي‌توانستند از دستاوردهای اين دو نمايشگاه به درستی بهره‌مند شوند.

به گفته وی، فراخوان ثبت‌نام و حضور در نمايشگاه چاپ و بسته‌بندی دبی اوايل ارديبهشت ماه سال جاری اعلام خواهد شد.

«هجدهمين نمايشگاه بين‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران» از تاريخ 28 آذر تا ابتدای دی ماه سال 1390 در محل دايمی  نمايشگاه‌های بين‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *