برگزاری سومین نشست مدیران بودجه و تشکیلات موسسات پژوهشی وزارت علوم در مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سومین نشست مدیران برنامه، بودجه و تشکیلات موسسات پژوهشی وزارت علوم صبح امروز 29 بهمن 97 به میزبانی مرکز نشر دانشگاهی برگزار شد.
در این نشست پس از ارائه گزارشی از جلسات پیشین، دکتر ابراهیم آبادی، رئیس مرکز، ضمن عرض خیر مقدم با اشاره به “کمبود” به عنوان یکی از نشانه‌های این دوره که در ایران به دلیل اعمال تحریم‌ها آثار پردامنه‌ای به همراه داشته است از کار سخت برنامه‌ریزان و مدیران مالی سخن به میان آورد.
ایشان همچنین برکاهش فاصله میان واقعیت‌های جاری در دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در گزارش‌دهی به مراجع بالادستی تأکید کردند و خواستار آن شدند تا درآمد اختصاصی به عنوان یک برنامه راهبردی در دستورکار مشترک مدیران عالی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی با مدیران برنامه و بودجه قرار گیرد.
از دستور جلسات مهم این نشست، بررسی وضعیت اعتبارات مؤسسات پژوهشی در لایحه بودجه سال 98، فرم‌های بودجه تفصیلی براساس تکالیف قانونی و همچنین سامانه‌های بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد بود.