برگزاری نخستین نشست بررسی «ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه» در خانه هنرمندان ایران

نخستین نشست دوساعتۀ ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه در ساعت 15 تا 17 بعدازظهر روز پنج­شنبه 29 دی ماه در تالار امیرخانی خانۀ هنرمندان ایران برگزار می شود.

از سخنرانان اصلی این نشست می­توان به آقایان دکتر جان­اله کریمی مطهر (عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات روسی دانشگاه تهران)، سیدسعید فیروزآبادی (عضو هیئت علمی گروه آلمانی دانشگاه آزاد اسلامی)، دکتر طهمورث ساجدی (عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه تهران)، اشاره کرد که با موضوع بررسی و تحلیل ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه در خانۀ هنرمندان برپا می­شود.

این مراسم درواقع پیش همایش نشستهای «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم اندازهای آن» در حوزه های ادبی کشورهای مختلف است که در سال آینده توسط مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانۀ هنرمندان ایران و انجمن علمی ادبیات تطبیقی با حضور اساتید و پژوهشگران برجستۀ کشور برگزار خواهد شد.