تمام غرفه‌هاي بخش دانشگاهي نمايشگاه تحويل ناشران شد

علي‌اكبر تورانيان در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) با اشاره به آغاز چيدمان غرفه‌هاي بخش دانشگاهي گفت: هفته گذشته جانمايي ناشران به ترتيب حروف الفبا انجام شد و اكنون ناشران مشغول چيدمان غرفه‌ها هستند.

وي در ادامه افزود: هزينه هر يك از غرفه‌هاي بخش دانشگاهي با ناشران تسويه شده است.

مسوول ستاد ناشران دانشگاهي بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران درباره وضعيت گرمايشي سالن‌هاي دانشگاهي  نيز گفت: خوشبختانه بخش دانشگاهي به دليل قرار گرفتن در فضاي آزاد خارج از شبستان مصلاي تهران مشكلي به لحاظ گرمايي نخواهد داشت.

تورانيان در ادامه افزود: با توجه به جريان يافتن هوا به صورت طبيعي در سالن‌هاي دانشگاهي، ناشران در هيچ كجا از سالن‌ها مشكلي به لحاظ گرما و ورود گرد و غبار نخواهند داشت.

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني (ره) برپا خواهد شد.