ثبت‌نام مقدماتي 400 ناشر براي حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب

علي‌اكبر تورانيان در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)‌ گفت: استقبال گسترده ناشران دانشگاهي براي حضور در نمايشگاه نمايانگر اهميت و جا افتادن نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران در ميان ناشران و مخاطبان است.

وي در ادامه افزود: بسياري از ناشراني كه سال‌هاي گذشته تعداد كتابشان به حد نصاب نرسيده بود،‌ امسال توانستند براي شركت در نمايشگاه ثبت‌نام كنند؛ بنابراين يكي از علل استقبال گسترده ناشران دانشگاهي نيز حضور بيشتر آنها در جمع نمايشگاهيان است.

تورانيان با اشاره به افزايش برنامه‌هاي پيش‌بيني شده انجمن ناشران دانشگاهي براي حضور در بيست و چهارمين نمايشگاه كتاب دانشگاهي يادآور شد: در نمايشگاه كتاب سال آينده نشست‌ها،‌ برنامه‌هاي ويژه و وضعيت كتاب‌ها از لحاظ كيفي به مراتب بهتر از سال‌هاي گذشته خواهد بود. در حال حاضر برنامه‌ريزي براي اين نمايشگاه در جلسات ستاد نمايشگاه كتاب صورت مي‌گيرد.

وي اظهار داشت: يكي از فعاليت‌هاي ويژه براي اين نمايشگاه انتشار خبرنامه به منظور اطلاع‌رساني كامل به ناشران و پوشش اخبار دانشگاهي است.