عرضه کارت تخفيف‌دار «یک کلیک=یک کتاب» مركز نشر دانشگاهي در نمایشگاه کتاب

مرکز نشر دانشگاهی کارتهای تخفیف‌دار 30 و 50 هزار تومانی با عنوان «یک کلیک یک کتاب» را در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران جهت خرید اینترنتی خریداران کتاب عرضه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، این نوع از کارتهای خرید که با همکاری بانک پاسارگاد تهیه شده، علاوه بر عرضه در نمایشگاه کتاب تهران، از طریق شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور نیز در اختیار خریداران قرار می‌گیرد و دارای محدودیت زمانی جهت استفاده خریدار نمی‌باشد.

خریداران با استفاده از این کارتهای تخفیف‌دار با مراجعه به فروشگاه اینترنتی کتابهای دانشگاهی به آدرس www.bookiup.ir  می‌توانند تا پایان اسفند سال 91 از خرید اینترنتی کتاب و  تخفیف بیست درصدی تا پایان سال جاری بهره‌مند شوند.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت در مصلای امام خمینی‌(ره) برگزار خواهد شد.