آخرین اثر زنده یاد شاپور شهبازی به چاپ دوم رسید

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، ترجمه، تحقیق و تعلیقات این اثر ارزشمند را زنده یاد استاد علیرضا شاپور شهبازی انجام داده است که نخستین بار در سال ۱۳۸۹ به چاپ رسید و مرکز نشر دانشگاهی مفتخر است چاپ جدید آن را برای علاقمندان عرضه کند.
علیرضا شاپور شهبازی (۱۳۲۱- ۱۳۸۵) باستان شناس، تاریخ نگار، نویسنده و متخصص در حوزه باستان شناسی دوران ایران هخامنشی و استاد دانشگاه های شیراز، تهران، هاروارد، کلمبیا، گوتینگن و اورگن شرقی از فعال ترین استادان در زمینه تاریخ پیش از اسلام ایران بود و ۱۸ کتاب در این زمینه به زبان های فارسی، انگلیسی، آلمانی و فرانسوی به رشته تحریر درآورده است، کتاب «تاریخ ساسانیان» آخرین اثر ایشان است که در بیست و نهمین دوره کتاب سال (۱۳۹۰) به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته شد.
علاقمندان می توانند این کتاب را از فروشگاه مرکز نشر دانشگاهی به نشانی خیابان انقلاب، روبه روی سینما سپیده، پاساژ خبیری تهیه یا از نشانی اینترنتی www.iup.ac.ir به صورت آنلاین خریداری کنند.