آغاز همکاری با سامانه خرید کتاب الکترونیک دیجیکالا

آغاز همکاری مرکز نشر دانشگاهی با سامانه خرید کتاب الکترونیک دیجیکالا (فیدیبو)

به گزارش روابط عمومی، برخی از کتابهای مرکز بصورت الکترونیک و با قابلیت هایی نظیر امکان تغییر نوع و اندازه فونت، تنظیم نور پس زمینه، امکان هایلایت مطالب و درج یادداشت در اپلیکیشن کتابخوان فیدیبو قرار گرفته است. دانشجویان، استادان و علاقمندان به کتاب های مرکز نشر دانشگاهی می توانند با مراجعه به صفحه فیدیبو فایل الکترونیکی کتابها را دریافت نمایند.

از جمله کتابهایی که در حال حاضر در اپلیکیشن فیدیبو قرار دارند جبر- مجموعه CREI،هنر باتیک، هندسه و مثلثات، اعداد مختلط، اعداد منفی و نماها، انواع وسایل و نیمرسانا، اصول لامپ الکترونیکی، نظریه مدار 2: قوانین کیرشهف، مدارهای مغناطیسی، اصول نظریه پایداری سازه ها، هورمون شناسی بالینی زنان و سترونی، اقتصاد در مدیریت، شناخت و کاربرد روش تطبیقی در علوم کتابداری، مهندسی ارتباطات دور، ماهی و ماهیگیری، مبانی مدارهای مجتمع، تحلیل واریانس و طرح آزمایشها، هواشناسی فیزیکی، فیزیک ذرات بنیادی، نظریه نسبیت عام، آشنایی با تجزیه شیمیایی پلاستیکها، و کتاب بیوشیمی می باشد.