بررسی ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی‌زبان در نشست سوم ادبیات تطبیقی

سومین نشست از سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی گرد محور ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی‌زبان 24 فروردین‌ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

این نشست که با سخنرانی دکتر علی فیض‌الهی و دکتر مریم حق‌روستا، از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه تهران، همراه است پنج‌شنبه 24 فروردین‌ 91 از ساعت 15 الی 17 در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.

سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی با ریاست دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر تهمورث ساجدی و دکتر اسماعیل آذر از تاریخ 25 دی ماه 90 آغاز شد و هدف از این نشست‌ها شناخت و بررسی وضعیت کنونی ادبیات تطبیقی در ایران و جهان و چشم‌اندازهای آن است. تاکنون، در 2 نشست برگزارشده، جایگاه ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه با سخنرانی دکتر جان­اله کریمی، دکتر تهمورث ساجدی و آندرانیک سیمونی و در کشورهای عربی‌زبان با سخنرانی دکتر خلیل پروینی و دکتر هادی نظری‌منظم نقد و بررسی شده است.

یادآوری می‌کنیم مجموعه‌نشست­های یادشده در واقع پیش‌همایشی از همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» است که به کوشش مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.