بیش از 100 عنوان کتاب جدید مرکز نشر دانشگاهی در راه نمایشگاه سالانه تخصصی کتاب دانشگاهی

در این مجموعه بیش از 170 عنوان کتاب به عنوان برترینهای کتاب سال، برگزیده دانشگاهی و کتاب فصل شناخته شده‌اند که نشان از توجه این انتشارات به نوع رسالتی است که برعهده دارد و همین امر موجب شده است تا کتابهای منتشر شده این مرکز به عنوان منابع درسی دانشگاهی از رتبه اول برخوردار شده و برخی از این منابع به چاپ چهل و پنج رسیده‌اند.

همکاری مرکز نشر دانشگاهی با ناشرین بزرگ دانشگاهی کشور یکی از اقدامات مهمی است که مرکز نشر در جهت ايجاد بسترهای مناسب، تهيه و تامين و توزیع منابع درسی در سامانه فروش اینترنتی خود قرار داده و هم اکنون این فروشگاه به آدرس http://www.bookiup.ir  دارای 3800 عنوان کتاب از 53 ناشر دانشگاهی در حوزه های مختلف همچون علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم اجتماعی، علوم زيستي و پزشکي، كشاورزی، محيط زيست و منابع طبيعي، علوم پایه و معماري و هنر را شامل می شود.

نمايشگاه فرهنگي كتاب‌ دانشگاهي صبح روز 11 آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب افتتاح مي‌شود.