حضور مرکز نشر دانشگاهی در نمایشگاه سیستان و بلوچستان

نمایشگاه استانی کتاب سیستان و بلوچستان در 20 سال اخیر میزبان بيشترين نمايشگاه استانی كتاب بوده است و برگزاركنندگان این نمايشگاه، آماده‌سازی 240 غرفه را براي عرضه كتاب‌ در سيزدهمين دورۀ اين نمايشگاه آغاز كرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی نیز امسال در سيزدهمين نمايشگاه استانی كتاب سيستان و بلوچستان که در تاریخ 27 بهمن در شهر زاهدان آغاز بکار می‌کند و  تا سوم اسفند ادامه مي‌يابد شرکت و حضوری فعال خواهد داشت.

در این نمایشگاه مرکز نشر کتابهایی را در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه به علاقه‌مندان عرضه خواهد کرد.

نمايشگاههای استاني كتاب از سوی موسسه نمايشگاههای فرهنگی ايران و ادارات كل ارشاد استانها برگزار می‌شود و کتابهای عرضه شده در این نمایشگاه با 20 درصد تخفيف در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته و همچنین  يارانه‌های دولتی نيز توزيع می‌شود.

زاهدان، آخرين شهری است كه در ماه بهمن نمايشگاه استانی كتاب را ميزبان می‌كند و تا پايان سال نيز دو نمايشگاه ايلام و اصفهان برگزار خواهد شد.