حضور مرکز نشر دانشگاهی در نمایشگاه کتاب با دو غرفۀ مجزا در سالن ناشران دانشگاهی و عمومی

مرکز نشر دانشگاهی در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، دارای دو غرفۀ مجزاست. کتابهای منتشر شده از مرکز نشر دانشگاهی در بخش عمومی در حوزۀ علوم انسانی و زیر مجموعه آن  در شبستان مصلی (سالن ناشران عمومی) راهرو 14، غرفۀ شمارۀ 20  عرضه خواهد شد. کتابهای منتشر شده در حوزه‌های مختلف تخصصی در سالن 15 (ناشران دانشگاهی)، غرفۀ 29  به نمایش گذاشته می‌شود.

مرکز نشر دانشگاهی همچون سال گذشته به منظور فراهم‌کردن امکانات بهتر برای متقاضیان محترم از کارتکس استفاده می‌کند. کارتکس در واقع معرف و شناسنامه کتاب است. برروی این کارت تصویر جلد کتاب، قیمت، نام مؤلف و بارکد آن درج شده است. با داشتن این کارت فرایند خرید کتاب در نمایشگاه تا حد چشمگیری آسان‌تر می‌شود.

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني (ره) برگزار مي‌شود.