سومین گروه علمی ـ تخصصی مرکز نشر دانشگاهی آغاز به کار کرد

در ادامه فعالسازی گروه های علمی ـ تخصصی مرکز نشر دانشگاهی، دپارتمان «هنر و معماری» با مدیریت دکتر اسماعیل شفیعی فعالیت خود را آغاز کرد. این دپارتمان وظیفۀ بررسی آثار دریافتی و همچنین ارائه پیشنهاد تالیف یا ترجمۀ کتاب در حوزۀ «هنر و معماری» را به عهده دارد. جلسۀ نخست این گروه علمی با توجه به شرایط پدیدآمده از ویروس کرونا به صورت مجازی (آنلاین) برگزار شد.
دکتر اسماعیل شفیعی (دانشگاه هنر)، دکتر شاهین حیدری (دانشگاه تهران)، دکتر فاطمه کاتب (دانشگاه الزهرا)، مهدی اصل فلاح (دانشگاه هنر)، دکتر ساسان فاطمی (دانشگاه تهران)، دکتر منصور حسامی (دانشگاه الزهرا) و دکتر احمد ضابطی جهرمی (دانشگاه صدا و سیما) اعضای دپارتمان هنر و معماری مرکز نشر دانشگاهی هستند.
پیش از گروه هنر و معماری، گروه های «علوم زمین و محیط زیست» و «کشاورزی و منابع طبیعی» در مرکز نشر دانشگاهی شروع به فعالیت کرده بودند و در آینده نزدیک نیز گروه «علوم زیستی» آغاز به کار خواهد کرد.