مرکز نشر دانشگاهی در سومین نمایشگاه تخصصی کتاب با یکصد عنوان کتاب جدید

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی در سومین نمایشگاه تخصصی کتابهای دانشگاهی با یکصد عنوان کتاب چاپ جدید حضور یافت. مرکز نشر دانشگاهی مجری طرح شعف در مجموع با 1400 عنوان کتاب که متشکل از گروههای مختلف تخصصی می‌باشد در سه سال اخیر با بیش از 400 عنوان کتاب چاپ اول و تجدید چاپی توانسته است بخش اعظم منابع درسی دانشگاهی را برای دانشجویان فراهم نماید همچنین فروشگاه اینترنتی مرکز نشر دانشگاهی با بیش از 3000 عنوان کتاب از 48 ناشر دانشگاهی به آدرس  www.bookiup.ir  با 10 درصد تخفیف در خدمت دانشجویان عزیز می باشد.

نمايشگاه فرهنگي كتاب‌هاي دانشگاهي كه توسط انجمن فرهنگي ناشران كتاب دانشگاهي و با حمايت و همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد 11 آبان‌ماه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب آغاز به کار نموده و غرفه مرکز نشر دانشگاهی در زیرزمین، سالن شماره 2، غرفه 64 مستقر می‌باشد.

اين نمايشگاه كه 250 ناشر دانشگاهي در قالب 180 غرفه در آن شركت مي‌كنند، با بیش از 30 هزار عنوان کتاب دانشگاهی که 10 هزار عنوان کتاب چاپ اول می‌باشد تا 17 آبان ادامه خواهد داشت.