مرکز نشر دانشگاهی در چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

چهارمین نمایشگاه تخصصی كتابهای دانشگاهی ساعت 10 صبح چهارشنبه 25 آبان ماه با حضور مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران فرهنگی و جمعی از ناشران دانشگاهی در محل بوستان گفتگو افتتاح شد.

در افتتاحیه این نمایشگاه ‘محمد اللهیاری’ دبیر نوزدهمین هفته كتاب و ‘علی‌اكبر تورانیان’ رئیس چهارمین نمایشگاه كتاب دانشگاهی، با اهدا لوحی از ‘ دکتر حسین فریور’ به خاطر 70 سال فعالیت در زمینه نشر، و به عنوان نخستین ناشر كتاب دانشگاهی تقدیر كردند.

مرکز نشر دانشگاهی کلیۀ کتابهای چاپ‌شدۀ خود را در رشته‌های مختلف علوم انسانی، معماری و هنر، علوم اجتماعی، ریاضی، آمار و کامپیوتر، شیمی و مهندسی شیمی، علوم زمین، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی و … به علاقه‌مندان عرضه خواهد کرد. شمارۀ غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی 53 و 54 است.

این نمایشگاه به همت انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و با همکاری معاونت وزارت ارشاد در بوستان گفتگو از 25 لغایت 30 آبان برپا است. در این نمایشگاه برای دانشجویان و اساتید تخفیفات قابل توجهی لحاظ شده است. ساعات بازدید این نمایشگاه 9 الی 18 است.