شرکت مرکز نشر دانشگاهی در نهمين نمايشگاه كتاب پنجره در دانشگاه صنعتي اصفهان

در آستانه بازگشايي دانشگاه‌ها، نهمين نمايشگاه كتاب پنجره با حضور 40 ناشر با بیش از 10هزار عنوان کتاب از سراسر کشور برگزار مي شود. در اين نمايشگاه دانشجويان از 20 درصد تخفيف ويژه ناشرين و 15 درصد تخفيف ويژه دانشگاه بهره‌مند مي‌شوند.

دانشجويان كارشناسي تا سقف 15 هزار تومان، كارشناسي ارشد 20 هزار تومان و دانشجويان دكتري 25 هزار تومان از دانشگاه يارانه خريد كتاب دريافت مي نمايند كه اين مبلغ نسبت به سال گذشته با مساعدت مسئولين دانشگاه 5 درصد افزايش يافته است.

گفتني است هشتمين نمايشگاه كتاب پنجره امسال با همكاري 50 دانشجوي فعال و حمايت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي اصفهان به مدت 4روز ( 4 تا 8 مهرماه) برقرار است و علاقمندان مي توانند از ساعت 8 صبح تا 17 عصر براي خريد كتاب به محل سالن ورزشي دانشگاه صنعتي اصفهان مراجعه نمايند.