شرکت مرکز نشر دانشگاهی در نهمين نمايشگاه كتاب پنجره در دانشگاه صنعتي اصفهان

در آستانه بازگشايي دانشگاه‌ها، نهمين نمايشگاه كتاب پنجره با حضور ۴۰ ناشر با بیش از ۱۰هزار عنوان کتاب از سراسر کشور برگزار مي شود. در اين نمايشگاه دانشجويان از ۲۰ درصد تخفيف ويژه ناشرين و ۱۵ درصد تخفيف ويژه دانشگاه بهره‌مند مي‌شوند.

_x000D_

دانشجويان كارشناسي تا سقف ۱۵ هزار تومان، كارشناسي ارشد ۲۰ هزار تومان و دانشجويان دكتري ۲۵ هزار تومان از دانشگاه يارانه خريد كتاب دريافت مي نمايند كه اين مبلغ نسبت به سال گذشته با مساعدت مسئولين دانشگاه ۵ درصد افزايش يافته است.

_x000D_

گفتني است هشتمين نمايشگاه كتاب پنجره امسال با همكاري ۵۰ دانشجوي فعال و حمايت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي اصفهان به مدت ۴روز ( ۴ تا ۸ مهرماه) برقرار است و علاقمندان مي توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ عصر براي خريد كتاب به محل سالن ورزشي دانشگاه صنعتي اصفهان مراجعه نمايند.