مرکز نشر دانشگاهی در سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

_x000D_

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی با بیش از ۱۴۰۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلف همچون علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم اجتماعی، علوم انسانی، هنر و معماری، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، علوم زیستی و پزشکی در این نمایشگاه شرکت می‌کند.

_x000D_

مرکز نشر دانشگاهی با سابقۀ بیش از سی­ سال در زمینه‌های مختلف ترجمه و تألیف کتاب و ارائۀ نشریه­‌های علمی-دانشگاهی, حضور فعالی در سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دارد.

_x000D_

همچنین در سه سال اخیر با چاپ بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب چاپ اول و تجدید چاپی توانسته است بخش اعظم منابع درسی دانشگاهی را برای دانشجویان عزیز فراهم نماید.

_x000D_

یادآور می‌شود اين نمايشگاه‌ در روزهای ۲۵ تا ۳۰ آذرماه ۹۱ از ساعت ۹ تا ۱۷ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. مرکز نشر دانشگاهی در لابی کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی، میزبان علاقه‌مندان است.

_x000D_

همچنین از دانشجویان و علاقه‌مندان گرامی دعوت می‌شود با مراجعه به غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی از تخفیف 15 و ۲۰ درصدی بهره‌مند شوند.

روزشمار هفته پژوهش:

_x000D_

شنبه ۲۵ آذرماه: روز «پژوهشگران و فناوران، زمینه سازان مرجعیت علمی»

_x000D_

یکشنبه ۲۶ آذرماه: روز «مدیریت جهان دانش و نوآوری در سایه نظام ملی نوآوری»

_x000D_

دوشنبه ۲۷ آذرماه: روز «شرکت‌های دانش‌بنیان، مولفه اصلی اقتصاد مقاومتی»

_x000D_

سه شنبه ۲۸ آذرماه: روز «سبک زندگی اسلامی عامل اصلی پیشرفت»

_x000D_

چهارشنبه ۲۹ آذرماه: روز «پژوهش و فناوری تولید محور پیشران تولید ملی»

_x000D_

پنج شنبه ۳۰ آذرماه: روز «دانش آموز و دانشجوی پژوهش محور».