معاون پژوهشی نشر دانشگاهی خبر داد:

معاون پژوهشی نشر دانشگاهی از راهاندازی دوباره گروههای تخصصی خبر داد و گفت: با فعالیت مجدد گروههای تخصصی، برنامههای علمی مرکز نشر با مشورت و برنامهریزی آنها تقویت خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، سیدعبدالامیر نبوی با اعلام این خبر تأکید کرد: گروه تخصصی «علوم زمین و محیط زیست» به عنوان نخستین گروه پژوهشی از هفته گذشته کار خود را آغاز کرده است و این گروهها زیر نظر مدیریت آموزش و نشر مرکز فعالیت خواهند کرد.
وی دکتر سروش مدبری، دانشیار دانشگاه تهران را مدیر گروه «علوم زمین و محیط زیست» مرکز نشر دانشگاهی معرفی و خاطر نشان کرد: اعضای این گروه آقایان دکتر ابراهیم قاسمینژاد، استاد دانشگاه تهران، دکتر ناصر حافظی مقدس، استاد دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر حبیبالله قاسمی، استاد دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر سعید علیرضایی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و دکتر محمدرضا قاسمی، دانشیار پژوهشکده علوم زمین در جلسه نخست این گروه در دفتر معاونت پژوهشی مرکز حاضر شدند و درباره اهداف و برنامه های پیش روی گروه «علوم زمین و محیط زیست» مواردی را مطرح کردند.
نبوی در پایان خبر داد: در ادامه این فعالیتها مرکز قصد دارد در گام بعدی گروه «هنر و معماری» را راه اندازی کند.