دانلود غیرقانونی کتاب فیزیک کوانتومی مرکز نشر دانشگاهی

سایت فیزیک خیام به دلیل دانلود غیرقانونی کتاب فیزیک کوانتومی مرکز نشر دانشگاهی مسدود گردید

مرکز نشر دانشگاهی در نظر دارد با بررسی در فضای مجازی از سایت هایی که امکان دانلود کتابهای چاپ شده مرکز را بصورت غیرقانونی فعال نموده اند شکایت نماید و درحد توان از انجام چنین اقدام نادرستی جلوگیری کند. بارگذاری فایل کتابهای منتشر شده مرکز در سالهای اخیر باعث کاهش درآمد و ضررهای اقتصادی جبران ناپذیری به ناشران کتاب و از جمله مرکز نشر دانشگاهی شده است.

به گزارش روابط عمومی، تاکنون موارد متعددی از قابلیت دانلود کتابهای مرکز در سایتهای مختلف شناسایی شده اند که در اولین گام سایت فیزیک خیام به دلیل بهره برداری غیرقانونی از کتاب فیزیک کوانتومی تا اطلاع ثانونی مسدود شده است.

یک نظر برای "دانلود غیرقانونی کتاب فیزیک کوانتومی مرکز نشر دانشگاهی" ارسال شده
  1. میرزاخانی گفت:

سلام . الان دانلود کتاب هایی که دیگر چاپ نمی شوند چگونه است ؟ به عنوان مثال کتاب کوانتوم آیزبرگ یا ترمودینامیک ادکینز از کتب همین انتشارات هستند ولی دیگر چاپ نمی شوند و یافتن آن ها هم خیلی سخت است . با این کتاب ها چه کنیم ؟ چون از طرفی درس ما گیر این کتاب هاست . از طرفی چاپ نمی شوند و باید دانلود کنیم . شما از دانلود این نوع کتب رضایت دارید ؟