برگزيدگان نوزدهمين دوره كتاب برتر دانشگاهي شناخته شدند

نمايي از تقدير برگزيدگان برتر دانشگاهي

نوزدهمين دوره كتاب برتر دانشگاهی با معرفی و انتخاب كتاب‌های برگزيده و شايسته تقدير در حوزه‌های هفت‌گانه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری كتاب ايران (ايبنا)، در نوزدهمين دوره انتخاب كتاب برتر دانشگاهی، 506 عنوان كتاب براي انتخاب كتاب برتر مورد بررسي قرار گرفت. از اين ميان، 326 عنوان تاليف، 161 عنوان ترجمه و 19 عنوان تصحيح، تحقيق و گردآوري بوده است.

در اين هفت گروه، علوم پزشكی با 38 اثر،‌ علوم پايه با 92 اثر، گروه فنی و مهندسی با 78 اثر، گروه كشاورزی و منابع طبيعی با 46 اثر، ادبيات و علوم انسانی با 144 اثر، گروه هنر با 28 اثر و گروه علوم اجتماعی و رفتاری با 80 اثر مورد بررسی قرار گرفتند.

ناشران شركت كننده در نوزدهمين دوره كتابهای برتر دانشگاهی شامل دانشگاه صنعتي شريف، شهيد بهشتی، دانشگاه اراك، علم و صنعت ايران، دانشگاه گيلان، صنعتی اصفهان،‌ دانشگاه تهران،‌ دانشگاه يزد، سمنان، تربيت معلم تبريز، زنجان، رازی، بوستان كتاب، علم كشاورزي، مطبوعات قم، جامع‌نگر،‌ دانشگاه مازندان و… است.

مراسم نوزدهمين دورۀ كتاب برتر دانشگاهی 18  بهمن ماه در دانشكده پرديس علوم دانشگاه تهران برگزار شد.