بزرگداشت استاد فقید دکتر یدالله ثمره

مرکز نشر دانشگاهی برگزار می‌کند؛ بزرگداشت استاد فقید دکتر یدالله ثمره
نشست بزرگداشت استاد فقید دکتر یدالله ثمره به همت مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، بزرگداشت دکتر ثمره روز سه‌شنبه 27 فروردین 98 از ساعت 15 الی 17 در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار خواهد شد.
در این مراسم استادان و پژوهشگران سرشناس حوزه ادبیات فارسی و زبان‌شناسی دکتر علی اشرف صادقی، دکتر شهین نعمت‌زاده، دکتر امید طبیب‌زاده قمصری و دکتر محمود بی‌جن‌خان سخنرانی خواهند کرد. این نشست در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی خیابان استاد نجات‌اللهی، نبش خیابان ورشو برگزار خواهد شد.
 ورود عموم علاقمندان و اصحاب رسانه به این نشست آزاد است.
گفتنی است دکتر یدالله ثمره، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و عضو پیوسته فرهنگستان زبان فارسی در دوم اسفند 97 درگذشت.
کتاب « آواشناسی زبان فارسی- آواها و ساخت آوایی هجا» استاد ثمره توسط مرکز نشر دانشگاهی از سال 1378 تاکنون 14 بار به چاپ رسیده است.