نهمين نمايشگاه كتاب كاربردی در هفته كتاب برگزار می‌شود

رئیس هيأت مديره انجمن ناشران بين‌الملل ايرانيان با اعلام اين خبر به خبرگزاری كتاب ايران (ايبنا)، گفت: نمايشگاه اين امكان را برای محققان و پژوهشگران فراهم می‌آورد تا بتوانند به جديدترين كتاب‌های حوزه‌های مختلف دسترسی داشته باشند، همچنين منابع علمی مراكز مختلف را تأمين می‌كند.

عليرضا ربانی افزود: اين نمايشگاه يك فرصت برای علاقه‌مندانی است كه نتوانسته‌اند كتاب‌های مورد نياز خود را در نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران تهيه كنند.

وی با اشاره به حضور پررنگ ناشران بزرگ و معتبر جهان در اين نمايشگاه، اظهار كرد: كتاب‌های اين نمايشگاه با موضوعات دانشگاهی شامل فنی و مهندسی، علوم انسانی، پزشکی، هنر، علوم پایه و کشاورزی و … عرضه می‌شود.

هشتمين نمايشگاه كتاب‌های كاربردی و دانشگاهی با عرضه حدود 79 هزار عنوان كتاب از سوی 500 ناشر از كشورهای انگليس، فرانسه، روسيه، آمريكا، لبنان و سوريه 22 تا 25 آبان ماه سال 1389 در كانون فرهنگی پرورش فكری كودكان و نوجوانان برگزار شد.